BEGELEIDING
VAN JE CARRIÈRE

Vanaf de allereerste dag in je business unit en doorheen je verschillende carrièrewendingen zorgt Omexom ervoor dat je begeleid wordt.

De ontwikkeling van jouw vaardigheden en expertise is één van onze prioriteiten. Hetzelfde geldt voor jouw introductie: een goede integratie is essentieel voor een geslaagde rekrutering. We beschikken dan ook over een aantal procedures om je succesvol te integreren:

Onboarding app

Al vanaf je contractondertekening krijg je toegang tot onze Onboarding app.
Hier vind je meer informatie over onze organisatie, kan je vooraf al kennismaken met je toekomstige collega’s en lees je alles over je eerste werkweek.

Peter- en meterschap

Je meter of peter is een ervaren medewerker die je wegwijs maakt binnen de organisatie en/of je helpt bij de concrete uitoefening van je job. Deze persoon geeft je feedback over je werk, introduceert je bij de andere collega’s en luistert naar al je mogelijke vragen of problemen. Zodat jij je helemaal welkom voelt!

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.