Powered by
your energy

FULL OF ENERGY

Loop je langs een grote werf, dan is de kans reëel dat je ons aantreft. Als je bij Omexom terecht komt, dan gaat je carrière letterlijk en figuurlijk de hoogte in. Gevarieerd, uitdagend en vooral zeer ondernemend verleg je haast dagelijks je eigen grenzen. Word jij onze toekomstige collega?

Onze waarden

 • Autonomie

  “Na de nodige kennis te hebben opgedaan, heb ik zelf een eerste hoogspanningspost voorbereid en mensen aangestuurd. De eerste weken vroeg het een enorme aanpassing. Zo moest ik voortaan zelf bestellingen plaatsen, planningen opmaken, veiligheidsprocedures schrijven, de werken opvolgen van A tot Z.”

  Koen, Werfleider

 • Verantwoordelijkheid

  “Ik sta in voor het opvolgen van verschillende projecten, het opstellen van offertes en het bestellen van materialen voor de uitvoering. Elke dag kom ik nieuwe zaken tegen waarvoor we dan als team zoeken naar oplossingen. Hier is het belangrijk om te kijken naar opportuniteiten om zaken te verbeteren. ”

  Hannes, Project Manager

 • Vertrouwen

  “Aan het begin van mijn carrière, na een korte inwerkperiode, mocht ik al meehelpen aan kostencalculaties voor nieuwe projecten. Zo werd ik wegwijs gemaakt in de materie van hoogspanning. Na verloop van tijd werd er ook verwacht dat ik mee de opvolging deed van lopende projecten.”

  Wouter, Senior Project Manager

 • Ondernemerschap

  “Elke hoogspanningspost is anders en je moet vaak creatief naar oplossingen zoeken, steeds met het oog op veilig werken. Elke dag is er wel een nieuwe uitdaging.”

  Dimitri, Monteur Hoogspanning

 • Solidariteit

  “In een steeds veranderende werkomgeving, probeer ik iedereen te overtuigen respect te tonen voor de verschillende culturele achtergronden van onze collega’s. Dit bevordert de samenhorigheid en leidt sowieso tot betere resultaten.”

  Els, Business Unit Controller

Onze expertise

Al meer dan 15 jaar is Omexom de toonaangevende partner in energietransitie. Omexom biedt gepaste oplossingen voor de opwekking, transmissie, transformatie en distributie van elektrische energie. Over de jaren heen hebben we een sterke samenwerking opgebouwd met onze klanten. Ze rekenen dan ook op onze mensen om technische uitdagingen te tackelen, want zij staan dicht bij de klanten en begrijpen hun noden. Dat kan alleen als je over de strafste mensen beschikt: Technische profielen én ondersteunende diensten.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.