Schuimspecialist Onderhoud

Als Schuimspecialist onderhoud ben je onderdeel van een (multidisciplinair) engineerteam en ben je gespecialiseerd in schuimblusinstallaties.

Het uitvoeren van onderhoud aan schuimblus / sprinklerinstallaties: jij bent het aanspreekpunt voor zowel de klant als de toeleverancier.

Je bent verantwoordelijk voor het correct achterlaten van de installatie en het invullen en aanleveren van de onderhoudslijsten;
Het uitvoeren van periodieke testwerkzaamheden van de sprinkler- en brandmeldinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor het correct en met precisie uitvoeren van deze testwerkzaamheden en het correct invullen en aanleveren van de testformulieren. 

 

Wat vragen wij:

MBO werk- en denkniveau

Bij voorkeur beschik je over sprinklertechniek A/B en heb je een opleiding voor of werkervaring met elektrische installaties.

VCA basis diploma (basisveiligheid)

Je hebt kennis van en ervaring met sprinklerinstallaties en andere brandbeveiligingssystemen

Rijbewijs B

Ambassadeur voor het bedrijf;

Oplossingsgericht

Pro-actief

Stressbestendig en zelfstandig

Flexibele instelling

Groot verantwoordelijkheidsgevoel

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Afwisselende functies binnen een innovatieve en mensgerichte organisatie waar voldoende ruimte is voor enthousiasme en creatieve medewerkers.
Een informele en open werksfeer waar naar jou geluisterd wordt met korte communicatielijnen.
Vooruitzicht op promotie middels verdere ontwikkeling van jouw competenties, creativiteit en ondernemerschap.

Ruime mogelijkheden voor verdere opleiding, professionele ondersteuning en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals

  • Een Marktconform salaris
  • Diverse personeelsvoordelen
  • Bedrijfsfitness
  • Leaseauto met mogelijkheid tot privé gebruik
  • PBM’s / bedrijfskleding
  • Mogelijkheid om online trainingen te volgen
  • Flexibiliteit in verlofdagen en uitkeren vakantiegeld

Wij zijn op zoek naar meer vrouwen binnen ons bedrijf!! Dus ben je vrouw en voldoe je aan meerdere criteria, reageer dan vooral!!

 

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.