Project Engineer / Werkvoorbereider brandbeveiliging / sprinkler

Functieprofiel

CEGELEC Fire Solutions is op zoek naar een ervaren Project engineer, die een bijdrage will leveren aan het realiseren aan interessant en aansprekende projecten. Naast sprinklerinstallaties werk je ook met andere brandbeveiligingsconcepten zoals: schuimsystemen (zoals deluge systeem) en watermist. De projecten zijn van uiteenlopende grootte binnen alle markt segmenten, o.a. winkelcentrums, logistieke centrums en diverse industriële omgevingen.

Hierbij horen de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Je ontwerpt zelfstandig volledige sprinklerinstallaties via bestekken of specificaties.
  • Je maakt calculaties aan de hand van jouw ontwerpen.
  • Je biedt ondersteuning aan de projectleider.
  • Je bent op locatie voor het opnemen van de werkzaamheden.
  • Je hebt overleg met de opdrachtgever.

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over een MBO opleiding richting werktuigbouwkunde of installatietechniek, aangevuld met cursussen op gebied van sprinklertechniek is een pré.
  • Je hebt ruime ervaring in het ontwerpen van sprinklerinstallaties en je bent bekend met de geldende voorschriften;
  • Communicatief ben je zeer vaardig en je bent creatief in het bedenken van oplossingen.
  • Je wilt alles weten over de nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied.

Wat bieden wij?

Bij Cegelec werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de VINCI Energies Academy, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn op zoek naar meer vrouwen binnen ons bedrijf!! Dus ben je vrouw en voldoe je aan meerdere criteria, reageer dan vooral!!

Contactinformatie

Solliciteer meteen via de button en upload je cv met motivatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over CEGELEC Fire Solutions B.V.

CEGELEC, een bedrijf van VINCI Energies, is gespecialiseerd in advies, ontwerp, engineering, installatie en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties.

Voor ieder risico een brandbeveiliging op maat

Oplossingen op maat zijn essentieel voor een efficiënte brandbeveiliging, want elk bedrijf of organisatie bezit een eigen risicoprofiel. Cegelec Fire Solutions past de installatie aan de unieke situatie aan en zorgt ervoor dat haar klanten zich veilig en beschermd voelen, dankzij innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen in brandbeveiliging. Samen met onze klanten optimaliseren we brandbeveiligingsinstallaties om maximale veiligheid te kunnen garanderen en engageren we ons om op een creatieve manier klanten te ondersteunen in alle fases van hun project. Een flexibele en snelle service is hierbij gegarandeerd.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.